Klare en heldere
vertalingen

Qua lingua vertaalt zakelijke, technische en marketingdocumenten voor je vanuit het Frans, Engels en Italiaans naar het Nederlands. Geen letterlijke vertaling, maar een klare en heldere tekst die de lezer begrijpt. Om dit te verkrijgen, wordt er rekening gehouden met de stijl, spelling en grammatica.

Qua lingua zet je vertalingen uit het Frans, Engels en Italiaans om naar aansprekend en begrijpelijk Nederlands - Emilie Goemaere

Technische documenten

Technische documenten kunnen bijvoorbeeld handleidingen, veiligheidsvoorschriften of productbeschrijvingen zijn, vanuit diverse sectoren: productie, kwaliteit & veiligheid, bouw, installatie, logistiek en transport.

Marketingdocumenten omvatten alle teksten die te maken hebben met de promotie van jouw producten of diensten zoals je website, advertenties, sociale media … Noem maar op. Hierbij kijk ik naar de SEO om je website hoog te laten scoren in Google aan de hand van geschikte trefwoorden en inhoud.

Marketing-documenten

Zakelijke documenten

Ook voor de vertaling van het privacybeleid, de algemene voorwaarden of AVG-voorschriften van je bedrijf kan ik je helpen.

Op zoek naar een kwalitatieve vertaling?

Wens je graag een offerte voor de vertaling of revisie van je document? Laat dan jouw gegevens achter.