Professionele taalopleidingen
en privébijlessen

Je kan bij Qua lingua ook terecht voor het aanleren van Nederlands en (basis) Frans voor zowel bedrijven als particulieren. Het leren van een nieuwe taal is niet makkelijk, ik kan je helpen vlotter spreken, lezen en schrijven van de taal waarmee jij het meeste moeite hebt.

Qua lingua zet je vertalingen uit het Frans, Engels en Italiaans om naar aansprekend en begrijpelijk Nederlands - Emilie Goemaere

Taalopleidingen voor bedrijven

Taallessen op maat voor jouw medewerkers. Ik kom langs in jouw bedrijf en help het Frans of Nederlands van je collega’s naar een hoger niveau te tillen. Na enkele basislessen of wat heropfrissing van de taal, kunnen we overgaan tot meer technische vakkennis en oefeningen op maat van hun functie afhankelijk van hun noden.

Heeft jouw zoon of dochter moeite met Frans of Engels? Enkele bijlessen kunnen er al voor zorgen dat ze betere resultaten halen! Ik zit samen met hen om te kijken waar hun moeilijkheden zitten en help hen bij het studeren. Ik zorg voor aangepaste oefeningen op basis van hun cursus. Zo gaat jouw zoon of dochter een zorgeloze vakantie tegemoet!

Bijlessen voor studenten

Op zoek naar een taalopleiding of bijlessen?

Heb je nog een vraag over de taalopleidingen of bijlessen voor studenten? Laat dan jouw gegevens achter.